Garancia

Garancia: Garanciát vállalok minden elvégzett munkára. Ez 30 nap, vagy 6 hónap is lehet a munkavégzéstől függően.

Vízszerelés garancia:
Új komplett fürdőszoba vagy vezetékrendszer kiépítésénél 6 hónap garanciát vállalok, ha kisebb szerelésről, mondjuk egy mosógép bekötésről vagy csapok cseréjéről van szó abban az esetben 30 nap garanciát vállalok az elvégzett munkára, ha a hiba oka hibás szerelés.

A szerelésnél felhasznált termékekre a gyártó, forgalmazó vállal jótállást, szavatosságot.

Fűtésszerelés garancia:
Új komplett fürdőszoba vagy vezetékrendszer kiépítésénél 6 hónap garanciát vállalok. Ha kisebb szerelésről, például 1 darab radiátor cseréről vagy szelep cseréről van szó 30 nap a garancia.

A szerelésnél felhasznált termékekre a gyártó, forgalmazó vállal jótállást, szavatosságot.

A beszerelt termékről kapott számlát és jótállási jegyet őrizze meg, hogy ezt hiba esetén érvényesíthesse a gyártó vagy magyarországi viszonteladó felé. Enélkül a garanciális javításokat nem tudja elvégeztetni, mivel nem tudja igazolni a vásárlás idejét, tényét.

Dugulás elhárítás:
Garancia, dugulás elhárításnál 30 nap.
Dugulásnál mire kell érteni a garanciát? A dugulás oka lehet elzsírosodás vagy kevés víz használata a vezeték öblítésének hiánya. Ez egy alapos gépi elhárításkor elég jól kezelhető. Itt a 30 nap garancia megállja a helyét. Ha a fák, bokrok gyökerei nőnek bele a lefolyóba, még ez is belefér a 30 napos garanciába.

Viszont más a helyzet az idegen tárgytól való dugulásnál. WC illatósító műanyag alkatrésze, vagy felmosórongy, esetleg a női tisztasági eszközök, esetleg hosszú hajszálak a leggyakoribb dugulások okozói. Ebben az esetben a garanciális időt megtartom de kedvezményes munkadíjat kérek kifizetni. Ezek az esetleges igen ritka hibák nem a munkavégzés hiányosságából adódnak. Kis odafigyeléssel abszolút elkerülhetőek.

Mikortól kezdődik a garancia? A munka elvégzésekor tisztázzuk a garancia időtartamát, a számlán szereplő dátum pedig a garancia kezdetének napja.